Loading...

PROXIMITAT I ATENCIÓ PERSONALITZADA

ROSSELLÓ

La nostra 1ª seu i a la vegada la nostra seu central. En aquesta, desenvolupem els entrenaments d’ENTRENNA ELITE!

«Durant aquests primers anys que Entrenna i C. F. Rosselló mantenen una estreta relació, ens hem adonat que ENTRENNA s’ha convertit en un referent pels jugadors i jugadores de la província de Lleida per assolir el seu objectiu de ser cada dia millors i més competitius en el seu dia a dia i a nivell del club on juguin, en conseqüència, podem dir que Entrenna i Rosselló fan un bon equip i que continueu aquí molt temps!»

Marc Quella Coral – President del Roselló CF

LOCALITZACIÓ

GOLMÉS

Una de les últimes seus en unir-se a la FAMÍLIA ENTRENNA. En aquesta, desenvolupem els entrenaments d’ENTRENNA ELITE durant tot l’any.

LOCALITZACIÓ

GUISSONA

En aquesta seu desenvolupem els serveis de CAMPS i ELITE Grupal.

«Van crear l’empresa ENTRENNA en el moment més difícil de la pandèmia per donar un gran servei a molts nens i nenes que volien entrenar i no podien. Per la nostra part un 10 de valoració, molt agraïts»

Eloi García – Coordinador de la EFB Guissona

LOCALITZACIÓ

PONTS

L’última seu en unir-se a la FAMÍLIA ENTRENNA.

En aquesta, desenvolupem els entrenaments d’ENTRENNA KIDS durant els períodes d’aturades i ENTRENNA ELITE grupal durant tot l’any.

LOCALITZACIÓ

SALA LLEIDA

Sala indoor situada al centre de Lleida on es desenvolupen els entrenaments de les primeres fases de rehabilitació de lesions i programes de desenvolupament de la força i condicionament físic. Amb aquest espai, Entrenna amplia els serveis per als jugadors/es de Lleida i voltants.

LOCALITZACIÓ

CREIX AMB ENTRENNA

UNEIX-TE ARA

PATROCINADORS 

COL·LABORADORS 

FOTÒGRAF